Sivut

sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Misseilyä ympäri Suomea

Liperissä 7.4 Saagan tulos oli JUN ERI 2 SA PN 3 VA-SERT. Tuomarina oli Mari Lackman. Samaisessa näyttelyssä Tähden isä Shacal Renki-Poika oli ROP ja tuli FI S MVA:ksi! Saagan arvostelu:

Mittasuhteiltaan ja tyypiltään erinomainen. hyvä pää ja ilme. ikäisekseen tilava runko. hyväasentoiset raajat. erinomainen häntä. lupaava karvanlaatu. liikkuu hyvälä askelpituudella sivusta. kapeat takaliikkeet. erinomainen luonne.
-Mari Lackman
Saaga Liperissä (c) Sanna Parviainen

Mikkelissä Helatorstaina 9.5. Saaga JUN ERI 2 SA PN 2 VA-SERT. Tuomarina Kirsi Honkanen. Arvostelu:

 Hyvät mittasuhteet. Oikeanlaiset pään mittasuhteet. Hyvin kiinnittyneet korvat. Hyvä runko ja raajarakenne. Hyvät kulmaukset. Vapaat liikkeet. Erittäin hyvä askelpituus. Lupaava turkki. Miellyttävä käytös.
-Kirsi Honkanen

Saaga Mikkelissä (c) Minna Mielonen
Sodankylässä 18.5. Tuula Prattin tuomaroidessa Hilla the Mama oli valioluokan 2 ja paras narttu luokassa myöskin 2. ERI2 SA PN 2 Arvostelu:
Erinomainen narttu, oikein kaunis pää ja miellyttävä ilme. Hieno kaula ja ryhti. Tasapainoisesti kulmautunut, vankat raajat. Erinomainen rungon voimakkuus. Hieno raajakarvoitus. Oikein hyvät sivuliikkeet. Kaunis turkki.
-Tuula Pratt
 
Sulkavalla 18.5 Hannu Talven kehässä Saaga esiintyi junioriluokassa. Ja upeasti esiintyikin, tuloksena hienosti JUN ERI 1 SA PN 1 SERT ROP! Arvostelu:
Ihanne koko ja mittasuhteet. kaunisilmeinen pää, kauttaaltaan erinomainen rakenne, kaunis turkki ja häntä. Hyvä luonne ja liike. Ikäisekseen hyvin valmis juniori.
-Hannu Talvi
Saaga (c) Johanna Heinonen

Ens viikonloppuna Hilla lähtee Liettuaan, yrittämään viimeistä cacibia ja liettuan sertiä Minna-Marin ja Tikon kanssa. Saaga menee Kuopio KV:hen. Itse istun varmaan kotosalla ja odottelen innolla tuloksia. :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti